logo

BTS' Jin fortryller ARMYs i et kort uddrag fra Jirisan OST; 'Mit univers' rammer 100 millioner visninger på YouTube

Hver dag er en god dag at være en HÆR, men i dag er ekstra speciel! Jun Ji Hyun og Ju Ji Hoon i hovedrollerne 'Jirisan ' droppede et kort udsnit af Jins solo OST-nummer 'Yours', og ARMYs er allerede fortryllet af Jins himmelske vokal. Uddraget blev afspillet i slutningen af ​​afsnit 5, og hele OST udsendes i morgen den 7. november kl. 18.00 KST (14:30 IST).

Sangen vil også blive gjort tilgængelig på musikstreamingsider og en særlig musikvideo til 'din' udkommer også den dag klokken 22.30. KST efter udsendelsen af ​​afsnit 6. Jin's OST ' din' vil være hovedtemaet for dramaet og vil blive indsat de rigtige steder for at forstærke publikums følelse af fordybelse i historien. ARMYs er allerede betaget af Jins himmelske vokal, og nøgleord som 'OMG HIS VOICE', 'YOURS MAIN OST' og 'JIN' har overtaget de bedste Twitter-trends.

Du kan se Twitter-tendenser nedenfor:

I mellemtiden har BTS og Coldplays samarbejde, 'My Universe', ramt en ny milepæl! Den 6. november omkring kl. 16 KST (12:30 IST) oversteg den officielle musikvideo til 'My Universe' 100 millioner visninger på YouTube. Coldplay og BTS udgav deres samarbejdssingle 'My Universe' den 24. september kl. 13.00 KST (9:30 am IST), ledsaget af en lyrisk video på YouTube. Den officielle musikvideo blev udgivet senere den 30. september kl. 13:00 KST (9:30 am IST), hvilket betyder, at det tog omkring en måned og syv dage for den at nå 100 millioner visninger. Tillykke til BTS og Coldplay.

Slut dig til det største fællesskab af K-Pop-fans live på Pinkvilla Rooms for at komme et skridt tættere på dine yndlings K-celebs! Klik her for at deltage.

LÆS OGSÅ: BTS & Coldplays collab-nummer 'My Universe' tilbringer 6. uge på Storbritanniens officielle singlehitliste

Hvad tænker du? Del dine tanker med Pinkvilla i kommentarerne nedenfor.